e-filmer: ΜΠΑΡΜΠΙ: Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Η ΠΟΠ ΣΤΑΡ (2012) - BARBIE THE PRINCESS & THE POP STAR

ΜΠΑΡΜΠΙ: Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Η ΠΟΠ ΣΤΑΡ (2012) - BARBIE THE PRINCESS & THE POP STAR

 Η Barbie ως Τόρι είναι πριγκίπισσα και θέλει να γίνει μια ποπ σταρ. Η ποπ σταρ Keira έχει βαρεθεί την διάσημη ζωή της και θέλει να γίνει πριγκίπισσα. Τα δύο κορίτσια θα συναντηθούν και θα αλλάξουν της ζωές τους όμως θα ανακαλύψουν ότι πρέπει να εκτιμάς αυτά που έχεις. Μην το χάσετε!
Οι πραγματικες φιλες τραγουδανε με τελεια αρμονία! Σε αυτή τη φαντασμαγορική μουσικη περιπετεια, η Μπαρμπι ως Τορι, μια καλοκαρδη πριγκιπισσα της Μαριμπελα, θα προτιμούσε να τραγουδαει και να χορευει απο το να εκτελει τα πριγκιπικα της καθηκοντα.

Οταν η αγαπημένη της ποπ σταρ Κέιρα επισκεπτεται το βασίλειο, τα κορίτσια ανακαλύτπουν οτι έχουν πολλά κοινα.

Ταυτόχρονα αντιλαμβάνονται οτι και οι δυο γνωρίζουν ενα μαγικό μυστικό που μπορει να τις κάνει να μοιάζουν εμφανισιακά. Στην αρχή, αλλάζουν συνέχεια ρόλους μεχρι που συνειδητοποιούν οτι και των δυο οι ζωες εχουν τις δυσκολίες! Μονο που η Μαριμπέλα εχει και αυτη το δικό της μαγικό μυστικό, η κλοπη του οποίου βαζει σε κίνδυνο ολόκληρο το βασίελιο. Μπορεί η πραγματική φιλία να τους σώσει απο τον κίνδυνο?

Γεματη με υπεροχα τραγουδια, μπναδικά ρούχα και χαρούμενους καινούριους φίλους, η νεα μουσική περιπέτεια της Μπάρμπι θα σας αποδείξει οτι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε έιναι να είμαστε ο εαυτός μας!

Directed by Zeke Norton
Based on The Prince and the Pauper by
Mark Twain and barbie movie the princess and the pauper
Studio Rainmaker Animation
Distributed by Universal Studios Home Entertainment
Release date(s)
August 27, 2012 (United Kingdom)
September 11, 2012 (United States)
Running time 86 minutes
Country United States




ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © e-filmer Urang-kurai